5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma yıldızlı dokumalarda 120cm, erdemli katlı ofis binalarında 90cm makroliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın merdiveni kapıları yangın simultane hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlayarak, yangına dayanımı sebebiyle yangının yayılmasını geciktiren yahut kırıcı özel baplardır.

Bu merdivenler, evgin kaçış senaryolarında hızlı ve emin bir şekilde açılıp kullanıma müheyya hale gelir. Bu sayede, binada kâin kişilerin bir zamanlar boşaltma edilmesi sağlamlanır ve gönül kaybı riski minimize edilir.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini getirmek üzere kullanılan özel layihamlı baplardır.

2023 seneı bakımından, 3 kattan elan etkili olan halk binalarında yangın merdiveni bulunması zorunlu hale gelmektedir. Hassaten, bu binaların yangın merdiveni sistemleri prezantabl olarak hizmet ve kontrollerden geçirilmeli ve ivedi durumlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Eğer bir yangın bapsı dâhilin hediye mabeyinştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en uygun tutum ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna göre en sağlıklı hediyeı girmek olacaktır.

Bir binada veya bina yeğinnda, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Devam-3/B ve Ilişik-3/C’de belirtilen sürelere munis olması mecburidir.

Fakat yangın merdiveni zorunluluğu, çatı tipine, kullanım amacına ve kesilme nüshasına gereğince çeşitleme gösterebilir. Dunda, farklı tipteki binalar sinein yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi için yangın kapısı son sıcaklıkölçer ciddi bir öneme sahiptir.

Bunun için de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Sertifikasız yangın bapları da yakışır maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir dalgalı sunar.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapılarının 4 aksiyonlevi[değalışveriştir

Report this wiki page